Workation i Lofoten

Ønsker du å fylle på med energi, inspirasjon og ro samtidig som du jobber med ditt neste prosjekt? Da bør du vurdere en Workation i Lofoten, og vi på Svinøya Rorbuer er klare til å ta imot deg!

Ønsker du å fylle på med energi, inspirasjon og ro samtidig som du jobber med ditt neste prosjekt? Da bør du vurdere en Workation i Lofoten, og vi på Svinøya Rorbuer er klare til å ta imot deg!

På Svinøya Rorbuer tilbyr vi enestående overnattingsmuligheter i vakre rorbuer, leiligheter og historiske hus av ulike størrelser og standarder. Vår sentrale beliggenhet i Svolvær havn på Svinøya, med broforbindelse til sentrum, gjør det enkelt for deg å utforske det beste Lofoten har å by på.

Ta kontakt med oss i dag

Workation Lofoten

Vi er overbevist om at det ikke finnes et bedre sted enn Lofoten for å jobbe samtidig som du nyter varierte naturopplevelser. Med korte avstander til fantastiske opplevelser, kan du enkelt ta avbrekk i arbeidsdagen for å hente ny energi og inspirasjon. Tenk deg å kunne surfe, fiske, gå på fjellturer, fotografere, ta toppturer, stå på langrenn, løpe i terreng eller sykle i naturen - alt dette og mer kan du oppleve her med de aller beste tipsene fra vårt entusiastiske team.

Våre rorbuer er åpne hele året, og vi er stolte av å ha en av Lofotens mest anerkjente restauranter. Vårt dedikerte vertskap er klare til å legge til rette for ditt arbeidsopphold og sikre at du får de beste resultatene for ditt selskap og deg selv.

Overnatting Rorbu
Fjelltur Lofoten

Ta del i våre fantastiske tilbud i periodene september til desember, samt januar, februar, april og mai. Kontakt oss nå og merk henvendelsen med "Workation". Vi vil gjerne vise deg bilder av våre buer og presentere deg for en rekke spennende opplevelser som venter på deg.

På en Workation hos oss kan du også nyte fleksibiliteten til å ta fri når værmeldingen er god, og heller jobbe litt ekstra en annen dag. Vær imidlertid oppmerksom på at mange blir hekta på Lofoten og vårt unike arbeidsmiljø!

Forskning viser at en Workation gir deg økt effektivitet og konsentrasjon i arbeidet ditt, samtidig som du opplever en balanse mellom arbeid og fritid. Med mindre sykdom og redusert stress er dette virkelig en mulighet du ikke bør gå glipp av.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Svinøya Rorbuer, hvor arbeidsglede og naturopplevelser møtes. Ta kontakt med oss i dag og la oss skape en minneverdig Workation for deg og ditt team!

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med oss

Børsen Spiseri

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss for et bedre måltid!

Les mer her

Lofoten Sauna

Ta deg en forfriskende bad i Lofoten etterfulgt av en deilig time i vår varme sauna

Book her

Opplevelser og aktiviteter

En trenger også pauser når en er på tur. Vi tilbyr ulike aktiviteter i samarbeid med lokale guider.

Les mer her

Reisen til Lofoten

Det er flere veier til Lofoten. Her vil du finne de ulike alternativene for å komme seg hit.

Les mer her