Vårens vakreste eventyr i Lofoten

Våren i Lofoten byr på lange lyse dager og verdens vakreste øyrike har massevis av spennende opplevelser også i denne årstiden. I tillegg er våren langt roligere enn i høysesongen midtsommers.

Hva er vel bedre enn å planlegge en tur til Nord-Norges svar på Hawaii, og oppleve Lofoten på en av det mest fargerike årstidene.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til våre vakre omgivelser og ser frem til å treffe dere her i Lofoten.

Book vårens eventyr i Lofoten i dag

Her er det mye å oppdage både høyt og lavt, enten du reiser alene eller med venner og familien. Sjøen er krystallklar og Lofotens mange fjelltopper er enda dekket av snø, noe som gir fantastiske kontraster og muligheter.

Topptur i Lofoten

Våren er høysesong for toppturer i Lofoten. Med sine spektakulære fjelltopper er Lofoten skapt for skikjøring. Det er ingen andre steder enn Lofoten som kan by på en slik panoramautsikt av hav og fjell som strekker seg på begge sider. Forestill deg opplevelsen av å se rett ned i havet før du suser ned Lofotfjellene på herlig vårsnø. Det kan bare beskrives av dem som har vært her. Lofotfjellene byr på turer for alle nivåer. Er du ikke fjellvant, lei alltid en sertifisert guide som har kunnskap om fjellene og lokale snøforhold. Snakk med lokalkjente før du legger ut på tur. Svinøya Rorbuer hjelper deg gjerne med å organisere din topptur i Lofoten.

Topptur lofoten

Topptur på våren er magisk

Fiske i Lofoten

Havfiske i Lofoten kan også oppleves om våren. Å dra på fiske i Lofoten er en stor opplevelse for alle og hører med til et besøk i Lofoten. Fiske i Lofoten er en sentral del av Lofotens historie og på Svinøya i Svolvær har vi tatt imot fiskere i snart 200 år. Når man besøker Lofoten er det å kunne fiske sin egen middag en stor glede å oppleve. Svinøya Rorbuer tilbyr pakker med overnatting og profesjonelle fiskeguider med lokal kjennskap. Bli en ekte lofotfisker for en dag!

Camillaskrei low

Fisketur er alltid spennende.

Opplev midnattssolen

I slutten av mai kan du oppleve den magiske midnattssolen. Mot midnatt står solen lavt på himmelen og sprer et gyllent lys over kysten og fjellene i Lofoten. Det er lett å la seg forvirre av klokken i denne tiden, selv de lokale kan bli døgnville av midnattssolen. I Lofoten kan du nyte det vakre synet på ulike måter. Kanskje du står på toppen av et fjell, sitter i sanden på en av Lofotens mange hvite strender, padler kajakk eller kanskje du spiller golf? Muligheten er mange også her og Svinøya Rorbuer er behjelpelig med å veilede deg til de fineste utsiktspunktene for å oppleve midnattssolen.

tur på standa

Lofoten har fantastiske strender.

Se flere av våre organiserte aktiviteter her.

Lofoten Sauna

Lofoten Sauna

Om du lurer på hvordan du enten skal starte eller avslutte dagen; En tur i vår nye flytende sauna er svaret

Les mer

Havørnsafari

Havørnsafari til Trollfjorden

Opplev kysten rundt Lofoten, og kjør inn i majestetiske Trollfjorden samtidig som ørnen svirrer over hodene deres.

Les mer

Børsen Spiseri

Børsen Spiseri

Nyt et fantastisk måltid på Børsen Spiseri, og er du ekstra heldig tillater været at det blir uteservering når du er her.

Les mer