Bestill bord her

Restaurant Børsen Spiseri i Svolvær er en av Lofotens mest anerkjente restauranter. Her serveres ferske råvarer fra Lofotens og Nord-Norges unike spiskammer.

Åpent hver dag: Fra kl 18:00 (siste bordsetting kl. 21:00)

Bordbestilling
per mail besvares mellom 08.00 - 18:00.

Hvis du ønsker å bestille bord etter klokken 18, vennligst ring 76 06 99 31, eller bruk online bordbestilling.

Vårt nye og eksklusive vinrom kan være med på å løfte smaksopplevelsen.

Her kan du lese mer om Lofotens best bevarte handelsbrygge fra 1828 og Børsen Spiseri.

Bestill bord

Book ditt neste restaurant besøk hos oss

Bestill bord

A la carte 2024

Med tørrfisk som spesialitet.

Se hele menyen

Våre selskapsmenyer

For grupper over 10 personer tilbyr vi flotte selskapsmenyer. Må forhåndsbestilles.

Selskapsmenyer Børsen Spiseri

Winemakers Dinner

Det er igjen klart for Winemakers Dinner på Børsen Spiseri 24. januar 2025

Winemakers Dinner

Kjøp gavekort

Vi tilbyr ulike gavekort på overnatting og restaurant Børsen Spiseri.

Kjøp gavekort

CHAMBRE SÉPARÉE

Hold ditt selskap på Tørrfiskloftet eller Bokholderiet

Chambre Séparée

Lofoten Sauna

Kombiner sauna og et nydelig måltid på Børsen Spiseri før eller etterpå.

Lofoten Sauna

Børsens vinrom

Oppdag en ny dimensjon av smaksopplevelser på Børsen Spiseri – velkommen til vårt vinrom!

Børsens vinrom

A LA CARTE MENY

Børsen Spiseri


FORRETTER

Smak av Lofoten
Røkt og gravet hval fra Ballstad, gravlaks, ishavsrøyemousse, fiskekrokett og lokal ost

Kr 235,-


Reinsdyrtartar

med tyttebær, gravet eggeplomme, lokal ost og furunålolje

Kr 225,-

Røkte rødbeter
med geitost, posjert pære og valnøtt-krumble

Kr 205,-

HOVEDRETTER

Tørrfisk Royal
med gulrotstuing, eggesmør og bacon

Kr 455,-

Kveite
med ratatouille, jordskokkchips, selleripurée honning, nordlandsost-skum og miso beurre blanc

Kr 445,-

Dåhjort
med potetfondant, bjørnebær, ristet hasselnøtter, rosenkål, soppskum og bordelaisesaus

Kr 455,-

Sellerifondant
med syltet kålrot, dagens grønnsaker, ristet hasselnøtter og soppsjy

Kr 385,-

DESSERTER

Blåbærparfait
med brunostis, rosiner og crumble

Kr 205,-

Pisket Suksesskrem
med mascarpone, granola, mandarin-granité og honningkake

Kr 205,-

Norske oster
lokale oster fra Lofoten Gårdsysteri og Aalan Gård, hjemmelaget fruktbrød og kompott

Kr 235,-



Litt om oss

Svinøya Rorbuer har en av Lofotens mest anerkjente restauranter. Børsen Spiseri er innredet i ei gammel brygge fra 1828, og det er lagt stor vekt på å bevare det originale preget. Det meste fra gamle tider er beholdt også her, og gir en atmosfære med lukt av tjære og tamp. Her serveres både kjøtt og fiskeretter. Menyen endres med årstidene og tilgangen på råvarer.

Om du kommer alene, sammen med din kjære, gode venner eller med alle dine kollegaer, garanterer vi å gjøre vårt ytterste for at du skal være fornøyd. Et besøk i vårt nye vinrom kan være med på å løfte smaksopplevelsen til et nytt nivå.

L. Bergs Sønner, har sitt fiskebruk 50 meter unna vår restaurant. Dette gjør oss svært privilegerte med tanke på tilgangen til fersk fisk, og våre kokker kan plukke ut den fineste fisken. Det er ikke mange andre restauranter som kan skryte av å ha sitt eget fiskebruk.

Når vi serverer lutefisk, boknafisk, tørrfisk eller fersk skrei er det med stolthet vi forteller at fisken er levert fra fiskeren, foredlet, lutet eller hengt på hjell og servert – her på Svinøya. På Børsen Spiseri kan du som gjest nyte gode arktiske fiskeretter i en trivelig brygge-atmosfære med duft av tjære og tamp!

I samme brygga ligger Krambua, som er et lite museum i seg selv. Her henger gamle varer og utstyr fra fordums tider, og man blir ført 100 år tilbake i tid! Ta gjerne en aperitiff her inne før måltidet eller prøv vårt Fiskeværs-måltid som inkluderer en guidet Fiskeværsvandring.

God stemning
God stemning i historiske omgivelser
Børsen Spiseri
Solen skinner lengst på Børsen
Vårt vertskap skal sørge for at du alltid får en hyggelig matopplevelse.
Børsens eksklusive vinrom er innbydende.

Bordbestilling

Bekreftelse

Takk for din forespørsel.

This page is translated with AI.
If you have any questions or feedback, please contact us.