Winemakers Dinner - Fredag 27. Januar med Baron de Ley
Børsen Spiseri er en av Lofotens mest anerkjente restauranter. Her serveres ferske råvarer fra Lofotens og Nord-Norges unike spiskammer.
Åpent hver dag: 18:00 - 21:00 (siste bordsetning kl. 21:00)
Bordbestilling per mail besvares mellom 08.00-18:00.
Hvis du ønsker å bestille bord etter klokken 18, vennligst ring 76 06 99 31, eller bruk online bordbestilling.
Les mer om Lofotens best bevarte Handelsbrygge fra 1828 og Børsen Spiseri her
Fantastisk 5 retters meny serveres med viner fra en anerkjent Spansk vinprodusent fra Rioja
Børsen Spiseri
Svele med reinsdyrtartar
gravet eggeplomme og løyrom
195kr
Filodeig - terte med krabbe
beter og urter
175kr
Børsens ertesuppe
med røkt svinekjøtt fra Myklevik gård
175kr
Tørrfisk Royal
med gulrotstuing, eggesmør og spekeskinke fra Lofoten
395kr
Panert Tørrfisk
hvitløksrømme og syltede grønnsaker
365kr
Stekt dagens fisk
med rødvinssaus, potet og løk
365kr
Tørrmodnet Svinekotelett
gulrotsalat, pepperrot og dill
Fra lokal produsent Myklevik gård
425kr
Stekt Halloumi
byggryn, gresskar og sennepsfrø
325kr
Blåbær Pannacotta
med grønn te og marengs
165kr
Brødpudding
med vanilje iskrem
165kr
Lokale oster
tørket fruktbrød og hjemmelaget syltetøy
175kr
Svinøya Rorbuer har en av Lofotens mest anerkjente restauranter. Børsen Spiseri er innredet i ei gammel brygge fra 1828, og det er lagt stor vekt på å bevare det originale preget. Det meste fra gamle tider er beholdt også her, og gir en atmosfære med lukt av tjære og tamp. Her serveres både kjøtt og fiskeretter. Menyen endres med årstidene og tilgangen på råvarer.
Om du kommer alene, sammen med din kjære, gode venner eller med alle dine kollegaer, garanterer vi å gjøre vårt ytterste for at du skal være fornøyd.
L. Bergs Sønner, har sitt fiskebruk 50 meter unna vår restaurant. I tillegg disponerer de et fiskemottak i Laukvik på nordsiden av Lofoten (“yttersia”). Dette gjør oss svært priveligerte med tanke på tilgangen til fersk fisk, og våre kokker kan plukke ut den fineste fisken. Det er ikke mange andre restauranter som kan skryte av å ha sitt eget fiskebruk.
Når vi serverer lutefisk, boknafisk, tørrfisk eller fersk skrei er det med stolthet vi forteller at fisken er levert fra fiskeren, foredlet, lutet eller hengt på hjell og servert – her på Svinøya. På Børsen Spiseri kan du som gjest nyte gode arktiske fiskeretter i en trivelig bryggeatmosfære med duft av tjære og tamp!
I samme brygga ligger Krambua, som er et lite museum i seg selv. Her henger gamle varer og utstyr fra fordums tider, og man blir ført 100 år tilbake i tid! Ta gjerne en aperitiff her inne før måltidet eller prøv vårt Fiskeværs måltid som inkluderer en guidet Fiskeværsvandring.