Børsen Spiseri er en av Lofotens mest anerkjente restauranter. Her serveres ferske råvarer fra Lofotens unike spiskammer.

Hver dag: 18:00 - 21:00 (siste bordsetning kl. 21:00)

Bordbestilling per mail besvares mellom 08-16:00.
Hvis du ønsker å bestille bord etter klokken 16, vennligst ring 76 06 99 31, eller bruk online bordbestilling.

Bestill bord

Fyll ut skjema eller ring oss direkte.

Bestill bord

Vår meny

Med tørrfisk som spesialitet.

Se hele menyen

CHAMBRE SÉPARÉE

Hold lukket selskap i andre etasje.

Les mer

Kjøp gavekort

Vi tilbyr ulike gavekort på overnatting og restaurant Børsen Spiseri.

Les mer

A LA CARTE MENY

Børsen Spiseri

DAGENS MENY 03. JANUAR 2022

Forretter

Bakt Kveite - med tang, potetsalat og smørsaus.- Kr 155,-

Røkt Hval - på blinis med syltet rødbeter og pepperrotkrem. - Kr 155,-

Hovedretter

Bakt Tørrfisk - ovnsbakt filet med rødbeter, saltet agurk., eple, pepperrot og brokkoli. - Kr. 365,-

Stekt Reinsdyr - serveres med sellerirot, rosettkål, hasselnøtter og blåbærsaus. - Kr 375,-

Sellerirot stek - with kale, marinated carrots, quinoa and butter sauce. - Kr. 255,-

Desserter

Rømmeis - med blåbær og saltet havre. - Kr.155,-

Financier
- med pochert marengs, sjokolade og jordbær. - Kr.155,-


Litt om oss

Svinøya Rorbuer har en av Lofotens mest anerkjente restauranter. Børsen Spiseri er innredet i ei gammel brygge fra 1828, og det er lagt stor vekt på å bevare det originale preget. Det meste fra gamle tider er beholdt også her, og gir en atmosfære med lukt av tjære og tamp. Her serveres både kjøtt og fiskeretter. Menyen endres med årstidene og tilgangen på råvarer.

Om du kommer alene, sammen med din kjære, gode venner eller med alle dine kollegaer, garanterer vi å gjøre vårt ytterste for at du skal være fornøyd.

L.Bergs Sønner, har sitt fiskebruk 50 meter unna vår restaurant. I tillegg disponerer de et fiskemottak i Laukvik på nordsiden av Lofoten (“yttersia”). Dette gjør oss svært priveligerte med tanke på tilgangen til fersk fisk, og våre kokker kan plukke ut den fineste fisken. Det er ikke mange andre restauranter som kan skryte av å ha sitt eget fiskebruk.

Når vi serverer lutefisk, boknafisk, tørrfisk eller fersk skrei er det med stolthet vi forteller at fisken er levert fra fiskeren, foredlet, lutet eller hengt på hjell og servert – her på Svinøya. På Børsen Spiseri kan du som gjest nyte gode arktiske fiskeretter i en trivelig bryggeatmosfære med duft av tjære og tamp!

I samme brygga ligger Krambua, som er et lite museum i seg selv. Her henger gamle varer og utstyr fra fordums tider, og man blir ført 100 år tilbake i tid! Ta gjerne en aperitif her inne før måltidet. Her er litt av hvert å studere i hyllene og under taket.



Bordbestilling

Bekreftelse

Takk for din forespørsel.