Børsen

BØRSEN SPISERI

En av Lofotens mest anerkjente restauranter. Her serveres ferske råvarer fra Lofotens unike spiskammer!

Åpent 18:00 - 21:00

Tripadvisor fortreffelighetsbevis

Bestill bord

Fyll ut skjema for bordbestilling og få bekreftelse fra oss

Bestill bord

Chambre séparée

Hold lukket selskap i andre etasje av restauranten

Les mer

Kjøp Gavekort

Vi tilbyr ulike gavekort på overnatting i våre rorbuer og måltider på restaurant Børsen Spiseri.

Les mer

MENY

Forretter

Gravet kveite - med akevittgelé, syltet gulrot, tindved og purreløk, NOK 165,-

Hjort tartar - med rødbeter, parmesankrem, kapers og gravet egg, NOK 165,-

Sopprisotto - med smørstekt sopp og jordskokk, NOK 165,-

Hovedretter

Tørrfisk Royal - dampet tørrfiskfilet servert på gulrotstuing, med eggesmør og potet, toppet med norsk spekeskinke, NOK 365,-

Bergs berømte lutefisk - kotelettstykker, servert på tradisjonelt vis, NOK 395,-

Dagens fangst - med hvitløk- & blåskjellskum, syltet blåskjell, konfitert fennikel og potetpuré, NOK 365,-

Ytrefilet av lam - med jordskokkpuré, sopp, spinat, rotgrønnsaker og lammesaus med steinsopp, NOK 385,-

Ristotto (vegetar) - , NOK 275,-

Desserter

Pannacotta - med marinerte multebær og biscotti, NOK 155,-

Brownie - med karamell, peanøttiskrem og bjørnebær, NOK 165,-

Oster fra Lofoten - med tomatmarmelade og hjemmelaget knekkebrød, NOK 165,-


Litt om oss

Svinøya Rorbuer har en av Lofotens mest anerkjente restauranter. Børsen Spiseri er innredet i ei gammel brygge fra 1828, og det er lagt stor vekt på å bevare det originale preget. Det meste fra gamle tider er beholdt også her, og gir en atmosfære med lukt av tjære og tamp. Her serveres både kjøtt og fiskeretter. Menyen endres med årstidene og tilgangen på råvarer.

Om du kommer alene, sammen med din kjære, gode venner eller med alle dine kollegaer, garanterer vi å gjøre vårt ytterste for at du skal være fornøyd.

L.Bergs Sønner, har sitt fiskebruk 50 meter unna vår restaurant. I tillegg disponerer de et fiskemottak i Laukvik på nordsiden av Lofoten (“yttersia”). Dette gjør oss svært priveligerte med tanke på tilgangen til fersk fisk, og våre kokker kan plukke ut den fineste fisken. Det er ikke mange andre restauranter som kan skryte av å ha sitt eget fiskebruk.

Når vi serverer lutefisk, boknafisk, tørrfisk eller fersk skrei er det med stolthet vi forteller at fisken er levert fra fiskeren, foredlet, lutet eller hengt på hjell og servert – her på Svinøya. På Børsen Spiseri kan du som gjest nyte gode arktiske fiskeretter i en trivelig bryggeatmosfære med duft av tjære og tamp!

I samme brygga ligger Krambua, som er et lite museum i seg selv. Her henger gamle varer og utstyr fra fordums tider, og man blir ført 100 år tilbake i tid! Ta gjerne en aperitif her inne før måltidet. Her er litt av hvert å studere i hyllene og under taket.



Takk!

Din henvendelse er sendt og vi vil ta kontakt med deg

Bordbestilling