Børsen Spiseri er en av Lofotens mest anerkjente restauranter. Her serveres ferske råvarer fra Lofotens og Nord-Norges unike spiskammer.
Åpent hver dag: Fra kl 18:00 (siste bordsetting kl. 21:00)
Bordbestilling per mail besvares mellom 08.00 - 18:00.
Hvis du ønsker å bestille bord etter klokken 18, vennligst ring 76 06 99 31, eller bruk online bordbestilling.
Les mer om Lofotens best bevarte Handelsbrygge fra 1828 og Børsen Spiseri her
Legg ditt Lutefisklag på Børsen Spiseri og opplev Bergs Berømte lutefisk før jul.
Børsen Spiseri
Smaken av Lofoten
Bolinhos, gravet laks, røkt rogn, lokal ost og skinke
Kr. 195,-
Konfitert laks
med fennikel, kjernemelk, eple og dill
Kr. 195,-
Bisque av Taskekrabbe fra Vestfjorden
med krabbekjøtt og grønnsak julienne
Kr. 195,-
Tørrfisk Royal
med gulrotstuing, eggesmør og bacon
Kr. 425,-
Dagens fangst
med sesongens grønnsaker, potetpuré
og skalldyrsaus
Kr. 395,-
Dåhjort
med selleripuré, beter, sopp og portvinssaus
Inneholder: melk, selleri og sulfitt
Kr. 435,-
Juletallerken
med ribbe, pinnekjøtt, vossakorv, medisterkake og tradisjonelt tilbehør
Kr. 415,-
Pinnekjøtt eller Ribbetallerken
med tradisjonelt tilbehør
Kr. 415,-
Grønnsaksrisotto
med rotgrønnsaker og lokal ost
Kr. 355,-
Brunost Pannacotta
med salt karamell, sjokolade og kirsebær
Kr. 185,-
Sjokoladefondant
Med multer og jule-is
Kr. 195,-
Crème Brûlée
med friske bær
Kr. 185,-
Svinøya Rorbuer har en av Lofotens mest anerkjente restauranter. Børsen Spiseri er innredet i ei gammel brygge fra 1828, og det er lagt stor vekt på å bevare det originale preget. Det meste fra gamle tider er beholdt også her, og gir en atmosfære med lukt av tjære og tamp. Her serveres både kjøtt og fiskeretter. Menyen endres med årstidene og tilgangen på råvarer.
Om du kommer alene, sammen med din kjære, gode venner eller med alle dine kollegaer, garanterer vi å gjøre vårt ytterste for at du skal være fornøyd.
L. Bergs Sønner, har sitt fiskebruk 50 meter unna vår restaurant. Dette gjør oss svært priviligerte med tanke på tilgangen til fersk fisk, og våre kokker kan plukke ut den fineste fisken. Det er ikke mange andre restauranter som kan skryte av å ha sitt eget fiskebruk.
Når vi serverer lutefisk, boknafisk, tørrfisk eller fersk skrei er det med stolthet vi forteller at fisken er levert fra fiskeren, foredlet, lutet eller hengt på hjell og servert – her på Svinøya. På Børsen Spiseri kan du som gjest nyte gode arktiske fiskeretter i en trivelig bryggeatmosfære med duft av tjære og tamp!
I samme brygga ligger Krambua, som er et lite museum i seg selv. Her henger gamle varer og utstyr fra fordums tider, og man blir ført 100 år tilbake i tid! Ta gjerne en aperitiff her inne før måltidet eller prøv vårt Fiskeværs-måltid som inkluderer en guidet Fiskeværsvandring.