Børsen

STENGT TIL 10.06.21.

(oppdatert 07.05.21)

KJØP GAVEKORT

Åpent 18:00 - 21:00.

Tripadvisor fortreffelighetsbevis

Bestill bord

Fyll ut skjema for bordbestilling og få bekreftelse fra oss. Hvis du ønsker å bestille bord etter klokken 16, vennligst ring 76 06 99 31

Bestill bord

Vår meny

Ferske råvarer fra Lofotens unike spiskammer, med tørrfisk som spesialitet.

Chambre séparée

Hold lukket selskap i andre etasje av restauranten

Les mer

Børsen Spiseri

Børsen Spiseri er en av Lofotens mest anerkjente restauranter. Her serveres ferske råvarer fra Lofotens unike spiskammer!

Svinøya Rorbuer har en av Lofotens mest anerkjente restauranter. Børsen Spiseri er innredet i ei gammel brygge fra 1828, og det er lagt stor vekt på å bevare det originale preget. Det meste fra gamle tider er beholdt også her, og gir en atmosfære med lukt av tjære og tamp. Her serveres både kjøtt og fiskeretter. Menyen endres med årstidene og tilgangen på råvarer.

Stor kaiterrasse for uteservering i sommersola.

Om du kommer alene, sammen med din kjære, gode venner eller med alle dine kollegaer, garanterer vi å gjøre vårt ytterste for at du skal være fornøyd.

Vårt moderselskap, L.Bergs Sønner, har sitt fiskebruk 50 meter unna vår restaurant. I tillegg disponerer de et fiskemottak i Laukvik på nordsiden av Lofoten (“yttersia”). Dette gjør oss svært priveligerte med tanke på tilgangen til fersk fisk, og våre kokker kan plukke ut den fineste fisken. Det er ikke mange andre restauranter som kan skryte av å ha sitt eget fiskebruk.

Når vi serverer lutefisk, boknafisk, tørrfisk eller fersk skrei er det med stolthet vi forteller at fisken er levert fra fiskeren, foredlet, lutet eller hengt på hjell og servert – her på Svinøya. På Børsen Spiseri kan du som gjest nyte gode arktiske fiskeretter i en trivelig bryggeatmosfære med duft av tjære og tamp!

I samme brygga ligger Krambua, som er et lite museum i seg selv. Her henger gamle varer og utstyr fra fordums tider, og man blir ført 100 år tilbake i tid! Ta gjerne en aperitif her inne før måltidet. Her er litt av hvert å studere i hyllene og under taket.Takk!

Din henvendelse er sendt og vi vil ta kontakt med deg

Bordbestilling

Eller ring oss på telefon 76 06 99 31
Vi har åpent hver dag mellom 18:00 - 21:00.