Påskeferie i Lofoten

Påsken er tid sammen med familie, venner eller din kjære. I år er det helt greit å finne på noe lokalt og rorbuferie i Lofoten bør være et av dine alternativer. Lofoten er som et påskeegg, noe godt å se frem til, fantastiske opplevelser til lands, fjells eller til sjøs og du kan nyte kvalitetstid i koselig rorbu.

Påsken 2023 er riktig tid for en koselig rorbuferie i Lofoten

Hos oss på Svinøya Rorbuer i Svolvær kan du leie koselige rorbuer i ulike størrelser og kategorier. Vi har åpen vår restaurant Børsen Spiseri hele påsken og vår flytende sauna er varm hver dag.

I Lofoten kan du oppleve fantastiske toppturer i fjellet eller du kan gå på ski i oppkjørte løyper. Men i tillegg til dette er det så mye mer du kan oppleve i Lofoten sammen med familien eller reisefølget. Her er opplevelser for store og små. Svinøya sitt vertskap har god oversikt over tilgjengelige aktiviteter og hva man kan finne på i nærområdet.

I år er er påsken i uke 14. Tar du ferie hele påskeuken kan du nyte ferien allerede fra fredags ettermiddag den 3. april helt frem til 10. april.

Påskekampanje

Vi tilbyr 20% rabatt på våre rorbuer i alle kategorier ved opphold på minimum 3 netter i perioden 31. mars til 10. april.

Send oss en forespørsel her

40 J50lb4