Lofotfiske

Opplev gleden av å fiske din egen middag!

Fiske har hatt stor betydning i Lofoten i over 1000 år og på Svinøya har vi tatt imot gjester og fiskere i snart 200 år. Vi tilbyr pakker med overnatting, mat og profesjonelle fiskeguider med lokal kjennskap. Vi bruker både sertifiserte guider og sikre båter utrustet med fiskeutstyr, GPS og ekkolodd.

Opplev den spenning og glede som Lofotfisket tilbyr, tenk deg en helg fylt med nye inntrykk og en helt unik fiskeopplevelse. Etter en dag på havet kan du sove godt i en av våre originale og sjarmerende rorbuer. Len deg tilbake og nyt utsikten over Lofotens fjell og hav. Vi tilbyr fire forskjellige pakker: Skårungen, Lofottorsken, Fiskeren og Lofotfiske med MS Symra. *pris pr person i dobbeltrom i originale rorbuer.

Utror er i utgangspunktet planlagt fra Svinøya i Svolvær. Dersom været ikke tillater dette, kan turen i noen tilfeller gjennomføres med utror fra Sildpollnes i Austnesfjorden. Ekstra kostnader for transport kan tilkomme.

På Svinøya tilbyr vi gode sløye- og fileteringsfasiliteter under tak. Muligheter for å leie frysehotell og kjøpe flygodkjente fiskekasser.