Lofoten Highlights Photo Tour

Fang magien: Lofoten Highlights photo tour

Lofoten Highlights Photo Tour, en ekskursjon som lover å fordype deg i den fantastiske skjønnheten til denne unike øygruppen. Gjør deg klar til å fange uforglemmelige øyeblikk mens vi utforsker noen av de mest pittoreske stedene, inkludert Kabelvåg, Henningsvær, Gimsøya, Uttakleiv og Vik strand.

Program:

1. Kabelvåg:

Fordyp deg i den historiske sjarmen til Kabelvåg, med sin tradisjonelle arkitektur og livlige havn. Denne pittoreske landsbyen tilbyr en perfekt blanding av kultur og naturlig skjønnhet, og gir mange muligheter for fengslende bilder.

2. Henningsvær:

Utforsk det sjarmerende fiskeværet Henningsvær, som ligger på en gruppe holmer omgitt av krystallklart vann. De fargerike bygningene og den travle havnen skaper et visuelt festmåltid for fotografer som viser frem Lofotens unike karakter.

3. Gimsøya:

Gimsøya ønsker oss velkommen med sitt rolige landskap, med bølgende åser og hvite sandstrender. Mens vi navigerer på øya, vær forberedt på å fange stillheten og den rå skjønnheten som definerer Lofotens kystlandskap.

4. Uttakleiv:

Uttakleiv er kjent for sine dramatiske sjølandskap og midnattssol, og er et fotografparadis. Kombinasjonen av robuste klipper, gylne strender og endeløse himmel gir et utrolig lerret for å lage virkelig magiske bilder.

5. Vikstranda:

Avslutt reisen på Vikstranda, en sann perle på vestsiden av Lofoten. Med sin vidstrakte utsikt over Norskehavet og de omkringliggende toppene, gir dette stedet en passende avslutning på vår fotografiske utforskning.

Praktisk informasjon:

  • Pris: kr 1450,- pr person.
  • Sesong: Hele året
  • Tid: 10:00
  • Møtested: Svinøya Rorbuer, resepsjon.
  • Varighet: 6 timer
  • Ta med: Kamerautstyr, komfortable klær etter vær, godt fottøy, og eventyrlyst!

Vær forberedt på å bli inspirert av Lofotens vidunderlige landskap.

Ta gjerne kontakt med oss på post@svinoya.no om du lurer på noe.