Kveldssafari med RIB

Forfriskende natursafari i magisk natur

Opplev det unike ved Lofoten på en innholdsrik og komprimert Lofoten RIB tur om kvelden. Vi tar deg med på en fartsfylt ferd fra Svolvær, gjennom den dramatiske skjærgården og utover Vestfjorden. Under turen har du store muligheter for å observere majestetiske havørner i deres naturlige habitat, mens du omringes av Lofotens ikoniske, stupbratte fjell og idylliske strender.

Våre sjøsterke og kraftige RIB-båter er designet for komfort og sikkerhet, og lar deg nyte utsikten i alle retninger mens vi tar deg med til lokale perler. Denne kveldsturen er en ideell måte å oppleve det unike ved Lofoten. På våre Lofoten RIB turer er fokuset på naturopplevelser, ikke bølgesurfing.

Denne båtturen er en effektiv og spennende måte å oppleve Lofotens friske natur, alt sammenfattet i én times lang eventyrlig reise. Bli med oss for en opplevelse hvor du kan føle elementene

Sesong: 15.06 - 15.08

Pris: fra kr 1095,-

Varighet: 1 time

Praktisk informasjon

I en åpen båt som dette kommer du tett på elementene. Våre sjåfører har høyt fokus på sikkerhet og sørger for en behagelig tur. I sin helhet tar turen 1 time. Er du gravid eller har ryggproblemer anbefales du andre Lofot-opplevelser.

Bekledning

Ta med egne votter, hansker, sko etter forholdene og buff/skjerf uansett vær da du skal ut i åpen båt. Vi anbefaler tette sko også på sommeren. Støvler kan også leies for 50 kroner.

Du får utdelt flytedress, flytevest og briller.

Leverandør: XXLofoten AS