Møter og Konferanser i Lofoten

Opplev verdens vakreste møterom, LOFOTEN. Lofotens årstider byr på store kontraster med ulike opplevelser og smaker. Rammen rundt er alltid den samme, de gjestfrie menneskene, den spektakulære naturen, havet, fjordene og Lofotens historier og kulturarv. Lofoten har alltid berørt mennesker og gjøre noe med deg. Velger du Lofoten som ditt neste møterom, vil du garantert gi din gruppe minner for livet og en opplevelse som du vil bli husket for!

Opplevelser på din neste firmatur

For å skape gode minner, samhold og ønskede resultater i gruppen er kanskje det som skjer utenfor møterommet like viktig. Lofoten tilbyr et vidt spekter av opplevelser gjennom alle årstider og vi hjelper deg å finne akkurat det som passer din gruppe best. En god start på et opphold hos oss er og få historien om Lofotfiskeren, Væreieren, Rorbua, fiskeværene, Trollfjordslaget og Tørrfisken. På Svinøya er historien bevart og du kan bli med på en fantastisk “Fiskeværsvandring”. Underveis kan det smakes på tørrfisk med noe godt i glasset attåt.

Gi oss dine ønsker og hovedmålsetting med turen, og vi skreddersyr gjerne hele programmet for deg og følger dere opp under oppholdet. På større arrangementer samarbeider vi gjerne med lokale eventbyråer.

Et lite utvalg av våre mest populære aktiviteter

Lofotfiske er alltid en spennende opplevelse når du besøker Lofoten.

Opplev Lofotfisket hele året

Fiskebåt med mannskap henter dere på Svinøya Rorbuer. Nyt naturopplevelsen og pust inn verdens friskeste havluft. Du skal i alle fall ikke mangle noe å se på mens du venter på napp!

K Gh3 LG4 M

Trollfjord & Havørnsafari hele året

Rib båtene henter dere på Svinøya rorbuer og turen legges inn mot Lofotens mest besøkte attraksjon, Trollfjorden. En fantastisk tur hvor dere kommer tett på natur elementene. Et av høydepunktene er alltid når havørna stuper rett ned ved siden av rib båten for å plukke opp sild som skipperen har med. Denne turen kan kombineres med lunsjstopp på øya Skrova, også kalt Lofotens Hawaii.

Fjelltur med lokalguide, alltid et magisk opplevelse

Fjelltur om våren, sommeren eller høsten

Med utgangspunkt i Svinøya og Svolvær er det mange flotte fjellturer man kan gjøre. Alle gir spektakulær utsikt og muligheter for nydelige bilder. Fjellfører møter dere på Svinøya og tar dere med på den toppen som passer best for deres gruppe.

Henningsvær 1 2

Besøk Henningsvær hele året

En halv times kjøretur fra Svinøya ligger dette lille fiskeværet som absolutt er verd et besøk. Her har hvert hus sitt eget ansikt, og besøket kan godt kombineres med et godt fiskemåltid på et lite spisested i havna. I forbindelse med Julebordsarrangement er det alltid koselig og legge et besøk til “Førjulseventyret” i Henningsvær.

Kajakk er en spennende aktivitet som gir mestringsfølelse.

Kajakk opplevelser hele året

Kajakk er gjerne en spennende og kan kanskje være litt utfordrende for de som prøver det for første gang. Dette gir gjerne en stor mestringsfølelse som deltakerne tar med seg videre i livet. Det brukes dobbel - Kajakker for grupper og guidene er svært dyktige. Sikkerheten for deltakeren er alltid høyeste fokus slik at deltakerne skal få en god opplevelse, sann balsam for sjelen. Gruppen blir hentet på Svinøya Rorbuer.

Topptur i påskefjellet

Topptur i Lofoten fra februar til mai

Øyriket Lofoten byr på noen av de flotteste toppturene i landet. Kontrasten mellom spisse tinder, storslått utsikt og havet nedenfor er unik og skapt for episke skiopplevelser. Med Svinøya som base ligger de klassiske og beste toppene kun noen få minutter unna. Sammen med sertifiserte guider kan din gruppe oppleve toppen som er best egnet til deres nivå og ferdigheter.

Surfekurs i Lofoten passer for alle.

Surfekurs i Lofoten hele året

Surfekurs er en morsom opplevelse som passer for alle. Vi organiserer transport til en av våre gode samarbeidspartnere med gode fasiliteter. Dere blir tatt godt imot og vil få nødvendig utstyr. Samarbeidspartnere våre har gode skifterom, topp utstyr og sertifiserte instruktører som vil lære dere basic innen surf. Å ligge i havet selv om det er vinter og ikke fryse er i seg selv en god opplevelse og når du kommer deg på brettet og surfer med bølgen er det en ubeskrivelig mestringsfølelse. Våre samarbeidspartnere har tilbud på lunsj og servering som er en fin avslutning på opplevelsen.


Velkommen inn i vår verden fylt av historie, kultur, lokal mat og gode opplevelser.

Det finnes mer å gjøre


Forespør gruppetur til Svinøya Rorbuer