Havkajakk

En guidet havkajakktur i Lofoten er noe du garantert vil huske

Utforsk vår fredlige og vakre sjø-landskap med kajakk. Guidens formidling har fokus på kultur og naturhistorie fra området som ferdes i og har stort fokus på naturvern. Hvis nødvendig, vil guiden gi grunnleggende opplæring.

Vår havkajakk-guide henter dere fra vår resepsjon, og tar dere med til startpunktet for dagens tur. Etter turen bringer han dere trygt tilbake.

Singel- eller dobbel-kajakk kan benyttes.

Oppstart: 10:00 
Pick-up vår resepsjon

Hver dag med værforbehold. Unntatt 23-26.12.


Hva kreves? 

For å delta på en halvdags eller heldags kajakktur trengs det ingen forkunnskaper i det hele tatt. Vår samarbeidspartner, Lofoten Aktiv, sine doble kajakker er utrolig stødige, og vi har vel aldri opplevd at noen har hvelvet. Sikkerheten er noe vi tar meget seriøst, og vi går grundig igjennom hva og hvordan du som skal padle skal gjøre når du er kommet på vannet. Har du litt forkunnskaper om kajakkpadling, kan du selvsagt padle i en singelkajakk på disse turene.

For litt lengre turer med overnatting alt fra to til fire dager, kreves det at en har tatt kurs. Over dette kreves det litt mer kunnskaper om padling (via kurs)  dette pga Lofotens veldokumenterte skiftende vær.

Lofotens natur er storslått vakker og vill med bratte fjell, tusener av øyer og hvite strender. Det mangfold av fuglearter og dyrearter en kan oppleve på relativt nært hold fra kajakk er noe en vil minnes i lang tid.