Nordlys i Lofoten Live Stream

Er det nordlys i kveld? Sjekk våre nordlyskameraer for gode indikasjoner. Se live eller sjekk timelapse for de siste døgnene.

Er det Nordlys i kveld?

Lofoten er en av verdens beste destinasjoner og oppleve Nordlyset fra.

Svinøya Rorbuer har i samarbeid med Aurora Network Live satt opp to Nordlys SkyCam, Sony A7Sii med 24mm GMaster linse som sender live stream fra himmelen. Her kan du sjekke om det er Nordlys i Lofoten i perioden September til April.

Husk at det kan fremdeles være Nordlys i Lofoten i andre himmelretninger enn de du ser på våre kameraer. Booker du opphold hos oss maksimerer du sjansen til å oppleve Nordlyset dersom forholdene ligger til rette. Vi tilbyr god informasjon om gode lokasjoner og vi anbefaler alltid å dra på Nordlysjakt sammen med en av våre dyktige fotografer og Nordlysguider.

Les mer om Nordlys i Lofoten her

Trenger du overnatting i Lofoten?

SVINØYA RORBUER

LAUKVIK

Nordlys i Lofoten Live Stream - er det Nordlys i kveld?

Lofoten er en av verdens beste destinasjoner og oppleve Nordlyset fra.

Svinøya Rorbuer har i samarbeid med Aurora Network Live satt opp to Nordlys SkyCam, Sony A7Sii med 24mm GMaster linse som sender live stream fra himmelen. Her kan du sjekke om det er Nordlys i Lofoten i perioden September til April. Husk at det kan fremdeles være Nordlys i Lofoten i andre himmelretninger enn de du ser på våre kameraer. Booker du opphold hos oss maksimerer du sjansen til å oppleve Nordlyset dersom forholdene ligger til rette. Vi tilbyr god informasjon om gode lokasjoner og vi anbefaler alltid å dra på Nordlysjakt sammen med en av våre dyktige fotografer og Nordlysguider.

Les mer om Nordlys i Lofoten her