Møter som gir
minner for livet

Kurs, konferanse og teambuilding i Lofoten

Send oss en forespørsel

SVINØYA RORBUER
– din base for gode møter og opplevelser i Lofoten

Vil du bo sentralt og spise godt i et levende og historisk fiskevær i byen Svolvær, da er vi en naturlig samarbeidspartner for å skape den rette rammen rundt ditt neste møte i Lofoten.

På Svinøya har vi tatt imot tilreisende gjester siden vi fikk innvilget gjestgiveri bevilgning i 1831.

Hos oss bor og sover dere godt i våre komfortable Rorbuer, Historiske Hus, rorbu suiter eller dere kan bo som ekte Nessekonger i den eksklusive Væreiergården anno 1828. Vi har totalt 125 soverom med 244 senger

I Lofotens best bevarte Handelsbrygge fra 1828 finner du vår resepsjon, en original Krambu, som var Svolværs første butikk. Her vil din gruppe bli tatt godt imot og ønsket velkommen med historien vår. I samme brygge finner du også en av Lofoten mest anerkjente spisesteder, Børsen Spiseri. Her skaper vi gode lokale matopplevelser i en unik ramme for våre gjester. Restauranten har kapasitet til opptil 250 personer. På vår uteservering med utsikt utover Svolvær havn og Svolværgeita har vi plass til 120 personer. Når solen skinner i Svolvær er det nettopp her den skinner lengst. Rett utenfor vår restaurant finner du også vår Fjord Badstue som er plassert ute på en stor flytebrygge. Den er åpen hver dag hele året for drop inn eller du kan reservere hele saunaen til din gruppe. Det er plass til 20 personer i sauna på privat arrangement.

Vi tilbyr komfortable og godt tilrettelagte møteromsfasiliteter med kapasitet opptil 150 personer. Du kan velge mellom å arbeide i unike kunstneriske omgivelser i Galleri Gunnar Berg, eller i rustikke omgivelser på Tørrfiskloftet - midt i levende nordnorsk kystkultur. Både på Galleri Gunnar Berg og Tørrfiskloftet har du muligheter for å koble opp pc på storskjerm. Vi har også grupperom tilgjengelig.

Godt Vertskap er viktig for et vellykket arrangement.

Velger du oss som din base for ditt neste arrangement skal du være trygg på at vi som godt vertskap vil gjøre vårt ytterste for at ditt møte, konferanse, kurs, kick- off eller event skal gi varige minner for livet og en opplevelse du vil bli husket for blant dine deltakere. Din kontaktperson hos oss under planleggingen og gjennomføringen har høy lokalkunnskap, kjenner Lofoten godt og har et svært godt nettverk til opplevelses tilbyderne og lokale event selskaper. Med vår lokale kunnskap hjelper vi deg å skreddersy din neste tur til den beste.

Vertskap

Svinøya Rorbuer AS er 100% lokaleid og jobber ut fra en filosofi at reiseliv skal gi noe tilbake til vårt lokalsamfunn. Vi er genuint opptatt at å ta vår kystkultur og jobber kontinuerlig med bevaring av våre historiske bygninger. For vårt arbeid for Lofoten og i egen bedrift har vi vunnet og vært nominert til en rekke lokale og nasjonale priser, bl.a Årets bedrift lokalt, Årets Reiselivsbedrift Nasjonalt, tildelt “Olavsrosa” av norsk Kulturarv og Kulturminnefondets nasjonale plakett for godt bevaringsarbeid. Vi er engasjerte og vi elsker Lofoten og jobben vår.

Velkommen inn i vår verden fylt av historie, kultur, lokal mat og gode opplevelser!

Konferansepakke fra kr 645,-

Din neste konferanse på Svinøya Rorbuer fra kr 645,- pr person.

Konferansepakke

Opplevelser i Lofoten på din neste firmatur

For å skape gode minner, samhold og ønskede resultater i gruppen er kanskje det som skjer utenfor møterommet like viktig.

Opplevelser i Lofoten

Møterom Galleri Gunnar Berg

Vårt største konferanselokale er Galleri Gunnar Berg. Her er det plass for inntil 150 personer i kino-oppsett og 120 i klasserom oppsett.

Møterom Galleri Gunnar Berg

Møterom Tørrfiskloftet

Rustikt og koselig lokale. Plass for inntil 50 personer i kino-oppsett. 60 personer på langbord til bespisning i privat lokale.

Møterom Tørrfiskloftet