Kjøkkensjef til Børsen Spiseri i Lofoten

Vi søker kjøkkensjef til å lede vårt team av dyktige kokker på en av Lofotens mest anerkjente restauranter, Børsen Spiseri.

Børsen Spiseri ble etablert i 1995 i Svolværs eldste handelsbrygge fra 1828, og er en helårsåpen restaurant. Restauranten har ca. 15 årsverk. Restauranten har det siste året gjennomgått omfattende oppgradering og vedlikehold og fremstår i dag som et smykke både innvendig og utvendig.

Restauranten jobber innenfor konseptet Nordic Cuisine og fremmer bruk av lokale råvarer av høy kvalitet. Børsen Spiseri er en del av Svinøya Rorbuer, som er et av Lofotens største lokaleide reiselivsanlegg. Selskapet er medlem av De Historiske Hotel og Spisesteder.

Dine arbeidsoppgaver:

Hva vi forventer av deg

Du er en trygg og resultatbevisst leder som evner å motivere og inspirere dine medarbeidere. Du trives med å ta ansvar i et hektisk arbeidsmiljø, samtidig som du er fleksibel og løsningsorientert i ditt arbeid. Din omgjengelige væremåte og lidenskap for faget, gjør at du motiveres av å skape store matopplevelser sammen med andre. Du har fagbrev og relevant erfaring fra lignende stillinger, samt god kjennskap til IK-mat. Du har også gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig i minimum engelsk.

Hva du kan forvente av oss

Dette er en spennende og utfordrende stilling i et inkluderende, hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Som en del av Svinøya Rorbuer jobber vi for en langsiktig og bærekraftig utvikling av organisasjonen, noe som gjør oss til en trygg og god arbeidsplass. Hos oss får du muligheten til å skape gylne øyeblikk i møte med våre gjester fra mange ulike kundegrupper. Hos oss jobber du tett på eier og ledelse og raske og langsiktige avgjørelser gjerne tas over en hyggelig kopp kaffe. Vi tilbyr god karriereutvikling, kurs og videreutvikling. Du kan forvente gode lønnsbetingelser hvis du er vår neste kjøkkensjef. Vi er behjelpelig med midlertidig bopel til du har funnet deg din egen leilighet.

Send inn din søknad på stillingen her

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver: Svinøya Rorbuer AS

Svinøya Rorbuer er et moderne reiselivsanlegg i Svolvær, i Lofoten. Dagens drift er basert på lange tradisjoner og ekte kystkultur. Bedriften tilbyr overnatting, restaurant, tørrfiskhistorie, og et helårlig tilbud av opplevelseskonsepter. Svinøya disponerer totalt 50 enheter til utleie for overnatting, som tilsvarer sengeplass til 250 gjester. I tillegg har Svinøya konferansefasiliteter for opptil 120 personer.

Om stillingen

Last ned stillingsbeskrivelse her

Stillingstittel: Kjøkkensjef

Antall stillinger: 1

Oppstart: Etter avtale

Ansettelsesform: Fast

Prosent: 100 %

Heltid/deltid: Heltid

Sektor: Privat

Arbeidsdager: Ukedager, Lørdag, Søndag

Arbeidstid: Dagtid, Kveld

Arbeidsspråk: Engelsk, Norsk eller Skandinavisk

Spørsmål vedr. stillingen, kontakt Ragnar Palsson

Send inn din søknad på stillingen her