Ledige stillinger

Ledige stillinger Svinøya Rorbuer

Svinøya Rorbuer er et helårlig reiselivsanlegg i Svolvær i Lofoten. Bedriften tilbyr overnatting og bespisning og har i dag 250 sengeplasser fordelt på over 50 ulike enheter. Annlegget består av orginale rorbuer, moderne rorbuer, historiske hus og leiligheter. Våre utleieenheter er idyllisk plassert rundt på Svinøya.


Kjøkkensjef til Børsen Spiseri i Lofoten

Vi søker kjøkkensjef til å lede vårt team av dyktige kokker på en av Lofotens mest anerkjente restauranter, Børsen Spiseri.Børsen Spiseri ble etablert i 1995 i Svolværs eldste handelsbrygge fra 1828, og er en helårsåpen restaurant. Restauranten har ca. 15 årsverk.

Restauranten har det siste året gjennomgått omfattende oppgradering og vedlikehold og fremstår i dag som et smykke både innvendig og utvendig. Børsen Spiseri er en del av Svinøya Rorbuer som er et av Lofotens største lokaleide reiselivsanlegg.
Selskapet er medlem av De Historiske Hotel og Spisesteder.

Dine arbeidsoppgaver

Hva vi forventer av deg

Du er en trygg og resultatbevisst leder som evner å motivere og inspirere dine medarbeidere. Du trives med å ta ansvar i et hektisk arbeidsmiljø, samtidig som du er fleksibel og løsningsorientert i ditt arbeid.

Din omgjengelige væremåte og lidenskap for faget, gjør at du motiveres av å skape store matopplevelser sammen med andre. Du har fagbrev og relevant erfaring fra lignende stillinger, samt god kjennskap til IK-mat. Du har også gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig i minimum engelsk.

Hva du kan forvente av oss

Dette er en spennende og utfordrende stilling i et inkluderende, hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Som en del av Svinøya Rorbuer jobber vi for en langsiktig og bærekraftig utvikling av organisasjonen, noe som gjør oss til en trygg og god arbeidsplass. Hos oss får du muligheten til å skape gylne øyeblikk i møte med våre gjester fra mange ulike kundegrupper. Hos oss jobber du tett på eier og ledelse og raske og langsiktige avgjørelser gjerne tas over en hyggelig kopp kaffe.
Vi tilbyr god karriereutvikling, kurs og videreutvikling.

Du kan forvente gode lønnsbetingelser hvis du er vår neste kjøkkensjef. Vi er behjelpelig med midlertidig bopel i en våre flotte rorbuer til du har funnet deg leilighet.

Send din søknad til: ragnar@svinoya.no
Spørsmål vedr.stillingen, kontakt Ragnar Palsson tlf: 905 96 663