Bestillingsvilkår

På denne siden fremkommer våre generelle betingelser ved bestilling og betalingsvilkår på Svinøya Rorbuer. Ved spørsmål må du gjerne kontakte oss, enten via mail post@svinoya.no eller telefon 76069930

Bestilling

Ved bestilling vil du motta en bekreftelse på den e-posten som ble oppgitt i bestillingen. Kontroller bekreftelsen du mottar, slik at denne er i henhold til bestillingen. Det er bestillers ansvar å kontrollere at ankomst- og avreisedato, samt alt annet som er av betydning for bestillingen, er korrekt. Ta kontakt med oss hvis du ikke mottar bekreftelse, eller noen opplysninger er feil. Minimumsalder for bestilling på Svinøya Rorbuer er 23 år.

Pris

Våre priser er dynamiske og styres av tilbud og etterspørsel, prisen vil derfor variere. Oppgitt pris ved bestillingen er bindende for begge parter.

Betaling

Om ikke betaling er gjort ved bestilling, gjøres betalingen ved innsjekk hvis den forekommer i resepsjonens åpningstid. Skjer innsjekk utenom resepsjonens åpningstid ønsker vi at du kommer innom påfølgende dag for å betale.

Avbestilling/endring av bestilling

Hva slags avbestillingsregler som gjelder for din bestilling er avhengig av hvilken type booking du har gjennomført. Kontroller alltid hvilke regler som gjelder for din booking på bestillingsbekreftelsen.

Innsjekk og utsjekk

Innsjekk fra klokken 15:00 og utsjekk innen kl. 11:00 avreisedag. Spør oss gjerne om tidligere innsjekk.
Innsjekk utenom resepsjonens åpningstider gjøres i vår restaurant Børsen Spiseri, som befinner seg i samme bygning som resepsjonen. Ved innsjekk utenom restaurantens åpningstid legges nøklene ut i vår nøkkelboks. Se våre åpningstider her.

Force majeure

Hendelser utenfor vår kontroll, slik som streik, brann, ekstremvær og annet som gjør at oppholdet eller aktiviteten ikke kan gjennomføres, forbeholder vi oss retten til å kansellere oppholdet eller aktiviteten uten videre ansvar for å betale kompensasjon.

Forsikring

Vi anbefaler alle våre gjester å tegne en avbestillingsforsikring hos eget forsikringsselskap som blant annet dekker avbestilling grunnet sykdom. I tillegg anbefaler vi alle våre gjester å ha gyldig reiseforsikring.

Vilkår for aktiviteter

Svinøya Rorbuer samarbeider med ulike lokale opplevelsesleverandører og forholder seg til leverandørens vilkår. Avbestillingsvilkår kan derfor variere for de ulike aktivitetene. Ta kontakt med oss for å undersøke vilkårene for en bestemt aktivitet.

Generelt for alle aktiviteter er at vi tar forbehold om endring eller kansellering av aktiviteten på grunn av dårlig vær, uforutsette hendelser med utstyr eller guider. Guide kan av sikkerhetsmessige årsaker velge en annen rute enn oppsatt. Endret rute på grunn av værforhold gir ikke grunnlag for refusjon.