Matopplevelser

I restaurant Børsen Spiseri i gammelbrygga fra 1828 tilbyr vi matopplevelser med hovedfokus på tørrfisk - ureist kvalitetsmat fra Svinøya.

Selskapsmenyer 2017:

Meny 1 

Ovnsbakt Tørrfisk med cherrytomat og ruccolapesto

Dagens fangst “Acqua pazza”, tomatisert saus med oliven og kapers. Potetstappe med wasabi

Cannolo «siciliano» millefeuille med multer og Lakka-likør


Meny 2 

Lun tørrfisksalat med quinoa og fennikelvinaigrette

Lammeskank med søtpotetpurè, sesongens grønnsaker og rosmarinbakt potet

Limeparfait med kokos & mynterasp


Meny 3 

Rullade med røkt hval, pepperrot og seiersløk, valnøttvinaigrette og rødbetsirup

Tørrfisk  Royal; Dampet tørrfiskfilet servert med gulrotstuing, eggesmør og Serranoskinke

Fløtepudding med marinerte skogsbær


Meny 4

Gravet laks med “fizzy” eple, rugbrødchips, sylta løk og «røros-skum»

Smørstekt tørrfisk med rød pesto, ruccolasalat, rista mandel og Amandinepotet, nøttesmør.

“Demontert” sitronpai